keskiviikko 13. elokuuta 2014

Kuhmolainen maraton 26.7.2014

Kuhmolainen maraton juostiin viidennen kerran ja jälleen aurinkoisessa säässä. Lämpötila kisan käynnistyessä oli 28-29 C. Edelliskerroista poiketen lähdöt olivat eri aikoihin, maratoonarit lähtivät matkaan klo 12 ja lyhyempimatkalaiset klo 14. Tällä järjestelyllä pyrittiin tekemään maaliintulosta kiinnostavampi niin yleisön kuin juoksijoiden itsensäkin kannalta. Lähtöaikaa oli myöhennetty edellisvuosista, näin pyrittiin helpottamaan aamulla paikkakunnalle saapuvien tilannetta. Valitettavasti myöhemmän aikataulun vuoksi juoksijoilla oli kuumemmat oltavat juoksun aikana.

Helle verotti juoksijoiden määrää edellisvuosiin verrattuna. On todella kunnioitettava suoritus juosta kisa lähes 30 asteen helteessä. Mukana oli paljon tuttuja Kuhmolainen maratonin juoksijoita, joista monet ovat osallistuneet jopa kaikkiin viiteen tapahtumaan eri matkoilla. Yleisöä oli paikalla mukavasti ja tunnelma urheilukeskuksessa lämmin.

Maratonin nopein, Kalle Maunumäki, saapuu maaliin.

Maratonin voittaja oli Yhdysvalloista Wisconsinista saapunut sotkamolaislähtöinen M40-sarjassa juossut Kalle Maunumäki ajalla 3.19.29,8. Naisten ykköspokaalin maratonilla sai nyt toisena vuonna peräkkäin Birgi Putkonen, Rauhalahti Road Runners, ajalla 4.28.12,6.

Birgi Putkonen maalisuoralla kotijoukkojen kannustamana.

Puolimaratonilla miesten nopein oli Mika Kyllönen ja naisten nopein Eeva Romppainen. Kympillä miesten voiton vei jälleen kerran Keravan Urheilijoiden Antti Rönkkö. Naisten sarjan voittaja oli Marjo Palos Kajaanista.

Yksityiskohtaiset tulokset: Tulokset 2014

Kympin mitalistit Antti Rönkkö, Alexander Davzhuk ja Jari Virtanen ovat kaikki kokeneita ja usein palkittuja Kuhmolainen maratonin juoksijoita.

Annika Kahkonen (USA) ja Mimmi Kähkönen (FIN) saapuvat kympiltään maaliin maratonvoittajan hengittäessä takana niskaan.

Kiitämme
Kiitos kannustavalle yleisölle!
Kiitos reippaalle talkooväelle huoltopisteillä, liikenteenohjauksessa ja liikennemerkkien laitossa, yleisöpalvelussa, kahvittelussa, ajanotossa ja tulospalvelussa, kuulutuksissa, ties missä kaikessa...
Kiitos SPR:n mukavalle päivystysporukalle.
Kiitos K-Supermarket juoksijoiden tuotelahjakassista.
Kiitos yhteistyöstä Kuhmolainen -lehti, Kuhmo-Ski ja Kuhmon kaupunki.
Suurin kiitos teille, te hellettä uhmanneet juoksijat, kun esititte pääosaa kuumassa showssamme!
- Antti ja Juha

Satunnaisia valokuvia tapahtumasta, sen valmisteluista ja järjestelyistä: linkki valokuviin

Valmisteluja  Maailmanmestarin lahja: pussillinen cocktail-rönttösiä

Juoksut alkavat


Urheilukeskuksen huoltopiste
 


Puolikkaan ja kympin lähtö klo 14

Maaliintuloja
Loppusavotta


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti